By - Erwin Wilson

Je Auto Op Een Veilige Plek Parkeren Voordat Je Op Reis Gaat, Waar Let Je Op

Op reis gaan is altijd een leuk vooruitzicht, maar er zijn ook dingen waar je aan moet denken voordat je vertrekt. Je denkt aan het beveiligen van je woning, wie op je huisdier gaat letten, en waar je je auto veilig gaat achterlaten. Vooral wanneer je het gaat gebruiken om je naar het vliegveld te brengen. Gelukkig zijn er genoeg parkeermogelijkheden bij het airport zelf. Dat is zeker ook het geval bij Weeze airport.

Je Kunt In Weeze Airtport Op Verschillende Manieren Parkeren

Wil je bij Weeze airport parkeren, dan heb je keuze uit 3 parkeergarages. Bij alle 3 kun je kort en lang parkeren. Parkeer je maar een uur of minder dan een uur? Dan hoef je niets te betalen. Je betaalt wel vanaf 2 uren en de bedragen zijn te vinden op de website van Weeze airport. Hou ook rekening ermee dat je entree betaalt. Als je een parkeerplek wilt boeken, dan kun je dat dan meteen online doen. Er zijn speciale plekken voor invaliden aan de voorkant van P1.

Er Zijn Ook Nog Diensten Zoals Valet Parking Beschikbaar

Nu je op reis gaat, kun je net zo goed gebruikmaken van de speciale services die airports aanbieden. Valet parking is een welbekende service. Parking valet bij Weeze airport is gelukkig ook een feit. Je hoeft geen tijd te verliezen door je auto zelf te parkeren. Je rijdt naar het vliegveld en stapt voor de terminal eruit. Een chauffeur zal de auto van je overnemen en naar de garage toe rijden. Jij gaat gewoon naar binnen en wacht op je vlucht.

Het handige ervan, is dat je weet dat er op je auto gelet wordt en ze bieden ook een was service aan. Elektrisch laden is ook een mogelijkheid. Een nadeel is wel dat je je sleutel niet bij je kunt houden, maar je kunt 24/7 poolshoogte nemen om na te gaan of alles in orde is.